Automasjon

Home/Automasjon

IMS har lang erfaring og høy kompetanse innen automasjon. Dette kombinert med fleksibilitet og innovasjon gir oss et forsprang i markedet.
Vi kan garantere våre kunder kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

IMS Automasjon holder til i Risør Her eier vi to moderne komplett utstyrt og funksjonelle verkstedhaller, med et totalareal på ca 1400 m2. IMS eier også et dypvannskaianlegg i umiddelbar tilknytning til bygningsmassen.

Automasjonsavdelingen håndterer planlegging, utvikling, produksjon og igangkjøring av automasjonsløsninger.

Alle våre ansatte besitter høy faglig kompetanse, og våre produksjonsfasiliteter er moderne og funksjonelle.

Vår strategi er å være en lydhør og solid samarbeidspartner for våre kunder og forbindelser. På den måten utvikler vi i felleskap optimale prosesser og produkter som hever effektiviteten og sikrer kvalitet i alle ledd.

Last ned vår automasjonsbrosjyre her (1.6Mb pdf)

Automasjonstavler og styretavler

IMS Automasjon utvikler og leverer skreddersydde automasjonstavler og styretavler som sikrer full kontroll og driftssikre løsninger til skip, offshoreinstallasjoner og industri med svært høye krav til sikkerhet.

Distribusjonstavler og fordelingstavler

IMS Automasjon utvikler og leverer skreddersydde distribusjonstavler og fordelingstavler som tilfredsstiller kundens behov og dagens strenge krav til eltavler og sikker strømdistribusjon til industri, samferdsel, bygg og anlegg.