Vi er på EURO EXPO i Kongsberg, og allerede nå viser besøkende stor interesse for IMS laserskjærte flue. Byggesettet er utfordrende å bygge, og det viser med hvilken presisjon de CNC-styrte laserskjærerne hos IMS laser arbeider. 

Besøk oss gjerne på vår stand i Kongsberghallen 6. og 7. september for en hyggelig prat om laserskjæring, knekking og maskinering. IMS laser har CNC-styrte laserskjærere og kantpresser som kompetente operatører håndterer for både små og store oppdrag. Små format i store serier eller store format i små serier er like kurant for IMS laser, som er blant Norges ledende bedrifter i effektiv, moderne platebearbeidingsindustri. Alt gjennomføres med stram logistikk og utføres med kraft og presisjon.

 

Her ser du en animasjon av ferdig montert IMS-flue og stillbilder fra ulike vinkler. Fikk du med deg et byggesett, klarer du helt sikkert å sette sammen flua ved å se på bildene. Lykke til – og velkommen til en uforpliktende prat om laserskjæring og knekking.

Kontakt: E-post: Jan Leonard Larsen, tlf.: 916 96 665

IMS_flue_2

 

IMS_flue_09_nyhet IMS_flue_08_nyhet IMS_flue_07_nyhet IMS_flue_06_nyhet IMS_flue_05_nyhet IMS_flue_02_nyhet IMS_flue_01_nyhet