DSC_4565_lavoppl

Med sin enorme kantpresse kan IMS laser påta seg oppdrag ingen andre i Norge kan matche. Med stor kraft og presisjon kan IMS laser påta seg knekking av stål i store format til plateprofiler i størrelser og lengder ingen andre bedrifter i Norge kan klare å levere.

IMS laser utfører CNC-styrt knekking av stål i store format ved hjelp av sine kraftig dimensjonerte kantpresser som arbeider med ekstrem kraft og presisjon. Avdelingsleder Kristoffer Nilsen sier at situasjonen i det norske markedet har endret seg etter at Lade Metall AS måtte innstille sin virksomhet. Nå er IMS laser Norges ledende virksomhet innen avansert platebearbeiding, og vi er den eneste aktøren som kan påta oss oppdrag med knekking av stål i store format, hevder Nilsen.

Knekking av stål i store format
IMS laser har kantpresse med moderne CNC-styrt teknologi som håndterer knekking av stål i store format, og IMS laser har mange års erfaring fra leveranser til bedrifter i Norge og internasjonalt. Erfaring, kompetanse og markedstilpasset utstyr, gjør IMS laser konkurransedyktig i et svært krevende marked. Bedriftens satsing på kompetanse på engineering, laserskjæring og knekking i moderne maskinpark har ført IMS laser i posisjonen som markedsleder i sitt felt. Det er ikke mange som kan knekke, bøye og forme metallplater med 640 tonns kapasitet og i 6,1 meters lengder – i Norden.

Ingen over ingen ved siden
– Vi nøler ikke med å invitere alle tidligere kunder hos Lade Metall AS – og andre kunder – til oss for å se hva vi kan tilby, sier Avdelingsleder Kristoffer Nilsen. Han legger til at alle oppdrag utføres effektivt med kraft og presisjon etter kundens ønsker og behov – til riktig pris.

Konkurransedyktig
– Det betyr at vi har skaffet oss en posisjon i markedet som bidrar til at vi kan være svært konkurransedyktige – også sammenlignet med utenlandske aktører, konkluderer Nilsen.Han viser til at flere nye kunder har lagt inn bestillinger hos IMS laser i Risør i Aust-Agder, og det er kunder som tidligere fikk løst sitt behov hos Lade Metall eller i utlandet.