Laser

Home/Laser

IMS utfører avansert platebearbeiding med laserskjæring og -gravering, vannskjæring, knekking, kutting, fresing, dreiing, gjenging og sveising for norske industribedrifter.

Effektiv platebearbeiding og maskinering som skreddersøm
IMS er totalleverandør av tjenester som krever utstyr og ekspertise innen moderne platebearbeiding, sveising og maskineringstjenester. IMS har alt i samme produksjonslokaler, og dette betyr at IMS kan løse en oppgave fra tegnebordet, via utvikling av 3D-tegninger og programmering for produksjon i CNC-styrte maskiner.

Laserskjæring med stor kapasitet
Laserskjæring er en kraftfull, rask og nøyaktig skjæreteknikk med lite behov for etterarbeid på ferdige emner. IMS laser har maskiner med stor kapasitet, og nøyaktig laserskjæring i små og store format som sikrer effektiv produksjon og resulterer i kvalitetsprodukter.Kombinasjonen av moderne maskinpark og stor kapasitet gjør IMS laser i stand til å levere komplekse konturer med riktig kvalitet, innenfor avtalt tid og til konkurransedyktige betingelser.

Effektiv platebearbeiding
IMS laser har en av Norges største, kraftigste og mest effektive CNC-styrte kantpresser. Det gir oss kapasitet til å knekke 20 mm stålplater i 6,1 meters lengder og med høy repetisjonshastighet. Kantpressene har platefølgere som følger platebevegelsene i hele knekkeprosessen, og med vårt store utvalg av spesialverktøy kan vi knekke de mest krevende profiler. Med kraft og presisjon kan vi påta oss oppdrag som svært få andre firmaer innen platebearbeiding kan påta seg.

Knekking
IMS laser utfører knekking med ekstrem presisjon og kraft. Kapasiteten ligger på 640 tonn, og med knekkelengder opp til 6,1 meter i platetykkelser opp til 20 mm i full lengde.

Datastyrt laserskjæring og knekking
Med utgangspunkt i CAD-tegninger utvikler IMS laser 3D tegninger som brukes i programvare som styrer maskinene med stor nøyaktighet. Vi utarbeider tegninger og styringsverktøy ut fra kundens ideer eller vi tar imot ferdige tegninger som DXF/DWG/SAT/STEP-filer. Ta kontakt så finner vi effektive samarbeidsformer som leder til resultater som overgår dine forventninger.

Råvarelager og sveising
IMS har stort råvarelager av plater, rør og stenger i et bredt spekter av stålkvaliteter. Det betyr at vi kan levere små og store serier på kort tid. Sveising og overflatebehandling er en naturlig del av verdikjeden i vårt produksjonsanlegg.

Vi lagerfører mengder av ulike platekvaliteter, leverer formater helt opp til 8×3 meter og bistår gjerne med lagerføring, transport, montering og pakking av produkter.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale om hva vi kan tilby.
Ta en telefon til IMS Laser på +47 936 45 757, eller tli@imstec.no

IMS_flue_2

Ny maskot!

Ørnen har landet IMS Laser har nå fått en ny maskot og et helt nytt byggesett som vi vil starte med å gi ut til kunder for å vise frem presisjonen til laserene

Laserskjæring og knekking – en ny epoke

Tommy Lindhagen overtar som ny Sales Manager etter Jan Leonard Larsen som går av med pensjon. IMS laser styrker samtidig sin produksjonskapasitet med ny teknologi og spesialisert utstyr.