Maskinering

Home/Maskinering


DET DREIER SEG OM KVALITET OG TILLIT:
Ved hjelp av kompetente medarbeidere og høyteknologisk maskinpark leverer vi kvalitetsprodukter til konkurransedyktige betingelser.

IMS Maskinering ble etablert under navnet Nodland Maskinering i Arendal 2002. Da firmaet flyttet til moderne produksjonslokaler i Akland, Risør i starten av 2009, ble navnet endret til IMS Maskinering, og i dag er IMS Maskinering en del av kompetansemiljøet i IMS Group AS. Vi fokuserer på teknologisk innovasjon solid forankret i tradisjon og erfaring.

IMS Maskinering er underleverandør til industrien. Hovedsaklig i Norge, men også noe til utlandet. Vi produserer komponenter i mange forskjellige materialtyper. Eksempelvis stål, messing, syrefast, aluminium og plast. Maskinparken er tilrettelagt både for ubemannet produksjon og stykkproduksjon av større komponenter.

Våre dreiesentere passer bra til seriestørrelser 1-10.000 stk. Moderne maskiner, dyktige medarbeidere og gode underleverandører gjør oss til en pålitelig og allsidig leverandør. Vi er bemannet for å kunne håndtere alt fra design og utvikling til levering av ferdig sammensatte produkter – fra enkeltoppdrag og små serier til store leveranser.

Vi har erfart at et godt samarbeid gir de beste resultatene. Derfor er vår filosofi at vi til enhver tid skal være en samarbeidspartner som lytter til våre kunder og forretningsforbindelser. I fellesskap utvikler vi optimale prosesser og produkter som øker effektiviteten og kvalitet i alle ledd.

Ta kontakt for en uforpliktene samtale

Høyteknologisk robotisert maskinering

Effektiv robotisert maskinering sikrer stor nøyaktighet og topp kvalitet. Dette kan gi inntil halvering av produksjonstid – effektivt og svært nøyaktig. Ideell for produksjon av enkle og kompliserte deler i små og store serier – 24 timers ubemannet drift.

Maskineringstjenester med høy kvalitet

Stor etterspørsel og fremtidsrettet satsing på ny teknologi og dyktige medarbeidere er nøkkelen til suksess når IMS maskinering utfører maskineringstjenester med høy kvalitet. Tilbakemeldingen fra kunder er at de nå kan plassere sine ordre hos den norske maskineringsbedriften framfor å sende ordrene til såkalte lavprisland.