IMS_mask_innstilling_web

Stor etterspørsel og fremtidsrettet satsing på ny teknologi og dyktige medarbeidere er nøkkelen til suksess når IMS maskinering utfører maskineringstjenester med høy kvalitet. Tilbakemeldingen fra kunder er at de nå kan plassere sine ordre hos den norske maskineringsbedriften framfor å sende ordrene til såkalte lavprisland.

Ved hjelp av markedets mest avanserte tegne- og konstruksjonsprogrammer kan vi bistå våre kunder fra idé via tegninger og programmeringsgrunnlag til ferdig produkt, sier daglig leder Kenneth Nodland, som legger til at stadig flere kunder benytter seg av denne kompetansen når de er i dialog om mulige prototyper eller serieproduksjon av deler de trenger volumproduksjon av.

Fra råvare til ferdig produkt
Daglig leder Kenneth Nodland poengterer at bedriftens rikholdige råvarelager gjør at IMS maskinering kan imøtekomme ønsker om kort leveringsfrist. Når vi har ledig kapasitet, kan vi produsere for lager – dermed kan våre kunder bestille store serier hos oss og få levert det antallet de ønsker til avtalt tid fra vårt lager, sier Nodland.

Maskinering med effektive arbeidsprosesser
Innenfor det segmentet vi har valgt å satse på, har vi maskiner som takler bearbeiding av emner i mange ulike størrelser og materialtyper/kvaliteter, forteller Nodland. Han viser fram den store maskinhallen som har maskiner som utfører maskineringstjenester med høy kvalitet enten det dreier seg om kapping, fresing, dreiing, boring og gjenging.

Maskineringstjenester med høy kvalitet
Maskinhallen hos IMS maskinering er rikt utstyrt med alt av verktøy og utstyr som kreves for å få ordrene gjennom raskt og nøyaktig. Dreiesentere med stangmatere gjør det mulig med automatisert stykkproduksjon i store antall, og med nyinvesteringen i robotcelle som betjener både dreiesenter og 5-akse multitaskmaskin, kan IMS maskinering utføre maskineringstjenester med høy kvalitet også i kombinasjon med høy produksjonstakt og ubemannet produksjon.

Robotcelle og 5-akse multitaskmaskin
Deler av maskinparken er satt opp for masseproduksjon med døgnkontinuerlig automatisert drift. IMS maskinering kan tilby avansert maskinering i store serier med sine 5-akse multitaskmaskiner og dreiesentre operert med robotcelle og stangmater. Dette gir stor grad av ubemannet produksjon og reduksjon i antall operasjoner. Resultatet er ofte opptil halvering av produksjonstiden – effektivt og nøyaktig.

Prototyp- og stykkproduksjon
Både dreiesenter og 5-akse multitaskmaskin kan betjenes av operatør, og sammen med andre spesialmaskiner i maskinhallen på Akland i Risør, Aust-Agder, kan IMS maskinering levere maskineringstjenester med høy kvalitet også når det er snakk om stykkproduksjon og fremstilling av prototyper.

Kvalitet og tillit
Våre operatører har lang erfaring og høy kompetanse, og i en produksjonsrekke med moderne maskinpark med høy produksjonskapasitet gjør dette oss i stand til å levere kompliserte løsninger som tilfredsstiller kundens forventninger, sier Kenneth Nodland og legger til at utviklingen i markedet, og det rykte IMS maskinering har opparbeidet seg gjennom mange år i bransjen, høster man fruktene av når konkurransen tilspisser seg.