IMS_3D_laser_produksjonsunderlag

IMS laser har moderne maskinpark som krever digitalt underlag for CNC-styrt produksjon. Siden mange av våre kunder kommer til oss med enkle idéskisser, er det naturlig for oss å tilby hjelp til å tegne korrekt produksjonsunderlag for CNC-styrt produksjon av den komponenten eller det produktet kunden ønsker.

Våre ingeniører utarbeider 3D-tegninger som brukes som underlag for CNC-styrt produksjon ved hjelp av avanserte dataprogram. I løpet av prosessen er vi i dialog med kunden, slik at vi kan optimalisere designet og gjøre nødvendige produkttilpasninger.

Samarbeid er vår styrke
IMS laser har en kombinasjon av erfaring og moderne teknologi. Dette sammen med våre holdninger og verdier om sterkt kundefokus, gjør at vi ser på våre kunder som samarbeidspartnere. Sammen ønsker vi å utvikle det optimale underlag for CNC-styrt produksjon. Det bidrar til å sikre at vi leverer et produkt som er i samsvar med kundens ønsker og i samsvar med vår filosofi om å være en tilbyder som leverer kvalitet til riktig tid og til konkurransedyktig pris.

IMS_laser_skjerm_produksjon_nyhet

Slik ser et produksjonsunderlag ut på laseroperatørens skjerm.

Effektivitet gjennom godt underlag for CNC-styrt produksjon
Vi ser alltid etter måter å rasjonalisere og effektivisere løsningene. Dette resulterer i kostnadseffektiv produksjon. Når vi er med på å utvikle det digitale produksjonsunderlaget for CNC-styrt produksjon, er vi helt sikre på at kommunikasjonen mellom det digitale produksjonsunderlaget og maskinene som skal utføre arbeidsoperasjonene fungerer hundre prosent. Det gir ekstremt lite produksjonsfeil, og vi kan dermed også tilby våre kunder kvantumsrabatt på store leveranser.

 

Platebearbeiding og maskinering med riktig underlag for CNC-styrt produksjon
Oppdrag med laserskjæring og knekking innebærer i mange tilfeller også maskinering i form av kapping, fresing, dreiing, boring og gjenging. Vårt tette samarbeid med dyktige og erfarne maskinoperatører hos IMS maskinering, sikrer at vi også kan tilby bistand til å utvikle digitalt underlag for CNC-styrt produksjon også når det kommer til delproduksjon i den avanserte maskinparken til maskineringsbedriften som ligger vegg i vegg med IMS laser.

IMS_laser_produksjon_duplex_nyhet